Darmowa dostawa od 150 PLN

Anthon Berg Plum in Madeira 220 g

Symbol: 2553-0

Anthon Berg Czekoladki o smaku Śliwki w Maderze

Dostępność: Średnia dostępność
30.81
szt.
Zamówienie telefoniczne: 724710486 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8.99
  • Paczkomaty InPost 8.99
  • Orlen paczka 9.99
  • Kurier DPD 11.99
  • Kurier Inpost 11.99
  • Kurier DHL 11.99
  • UPS 11.99
  • Kurier DPD (Pobranie) 15.99

Rozkoszuj się wyjątkowym smakiem w Anthon Berg Plum in Madeira. Duńskie czekoladki to synonim mistrzowskiego rzemiosła, łączącego tradycyjny marcepan z półpłynnym nadzieniem o intensywnym smaku śliwek w maderze. Delikatnie oblane najwyższej jakości gorzką czekoladą, stanowią doskonałe połączenie elegancji i wykwintności.

Wyjątkowa kompozycja doskonale komponuje się z kawą, stanowiąc niezapomniany deser dla wytrawnych smakoszy. Każda z ośmiu czekoladek jest starannie pakowana, gwarantując długotrwałą świeżość i pełnię aromatu. Odkryj unikalny smak Anthon Berg Plum in Madeira - połączenie tradycji z nowoczesnością.

Zamów teraz i podaruj sobie chwilę wyrafinowanego smaku!

Waga: 220 g     

 Składniki: cukier, śliwki (15%), masa kakaowa, migdały 11%, pestki moreli, syrop glukozowy, masło kakaowe, likier (Madeira 1,5%), tłuszcz mleczny, emulgator (olej rzepakowa), zagęszczacz (pektyna) kwas (kwas cytrynowy), środki konserwujące (kwas sorbowy, sorbinian potasu). Masa kakaowa min. 50% ciemnej czekolady. Alkohol 1,5%. Zawiera migdały. Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów

wartości odżywcze na 100 g       
Wartość odżywcza w kJ 1940     
Wartość odżywcza w kcal 470     
Tłuszcz w g 22     
Tłuszcz, w tym nasycone kwasy tłuszczowe w g 7,6    
Węglowodany w g 55     
Węglowodany, w tym cukier w g 41     
Białko w g 7    
Sól w g 0    
Parametry:
Marka::
Anthon Berg
Wersja::
Plum in Madeira
Ilość w kartonie::
12
Kraj pochodzenia::
Dania
Waga towaru w gramach:
220
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: