Darmowa dostawa od 150 PLN

Kruger Cappuccino Classico 500 g

Symbol: 1538-0

Kruger Cappuccino z Niemiec

Dostępność: Średnia dostępność
21.57
szt.
Zamówienie telefoniczne: 724710486 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8.99
  • Paczkomaty InPost 8.99
  • Orlen paczka 9.99
  • Kurier DPD 11.99
  • Kurier Inpost 11.99
  • Kurier DHL 11.99
  • UPS 11.99
  • Kurier DPD (Pobranie) 15.99

Kruger Cappuccino Classico to harmonijne połączenie najlepszej jakości kawy, delikatnej pianki mlecznej i subtelnego aromatu, które składają się na doskonałe doświadczenie smakowe. Wystarczy chwila przerwy, by zanurzyć się w smaku klasycznego cappuccino, stworzonego z myślą o miłośnikach autentycznego włoskiego smaku. Wyselekcjonowane składniki i dbałość o detale sprawiają, że każdy łyk tego napoju to podróż po aromatycznych kawowych nuanasach.

Kruger Cappuccino Classico to nie tylko napój, to chwila relaksu i doskonałego smaku. Zanurz się w klasycznym cappuccino i pozwól sobie na chwilę przyjemności w trakcie intensywnego dnia.

Waga: 500 g

Najlepiej spożyć przed: 05.2026 r

Wlej 3-4 lekko czubate łyżeczki do kawy (12,5 g) na filiżankę (150 ml) lub 5-6 lekko czubatych łyżeczek do kawy (17 g) na kubek (200 ml) gorącą wodą, która już się nie gotuje, zamieszaj i gotowe.

Składniki:Słodka serwatka w proszku, cukier, rozpuszczalne ziarna kawy (6%), tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, syrop glukozowy, sól, laktoza, stabilizator E339, aromat naturalny, stabilizator E452, białko mleka, stabilizator E340, separator E341, emulgator E471, emulgator E472e.

Średnie wartości odżywcze: na 100g  
Energia: 1592kJ / 377kcal  
Tłuszcz: 6,1g  
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5g  
Węglowodany: 71,8g  
Cukier: 70,5g  
Białko: 7,4g  
Sól: 1,99g  

 

Parametry:
Marka::
Kruger
Wersja::
Classico
Ilość w kartonie::
12
Kraj pochodzenia::
Niemcy
Waga towaru w gramach:
500
Ilość na warstwie::
144
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: